Házirend

Minden igyekezetünkkel arra törekszünk, hogy vendégeink jól érezzék magukat nálunk, ennek érdekében kérjük olvassák el figyelmesen az alábbi szabályokat, hogy még sokan átélhessék ugyanezt!

  1. Érkezéskor minden vendégünk aláírásával elfogadja ezt a házirendet, a szabályok be nem tartásával járó következményeket tudomásul veszi.
  2. Az apartmanokban/vendégházakban csak a bejelentett vendégek tartózkodhatnak! Ha vendéget szeretnének fogadni, minden esetben kötelező előre tájékoztatni a tulajdonost, de a maximális létszámnál többen soha nem tartózkodhatnak az ingatlan területén!
  3. A háztartási eszközök, készülékek használata saját felelősségre történik.
  4. Minden ingatlan teljes területén (beleértve az udvart is) tilos a dohányzás. Eldobott cigarettacsikkek, illetve bárminemű füstszag esetén a teljes kaució levonásra kerül! A dohányzási szabályok ismételt be nem tartása az ingatlan azonnali elhagyását vonja magával.
  5. Az ingatlanokban található medence használatakor fokozottan figyeljenek a biztonságra, különös tekintettel a gyerekekre! A medencét sötétedés után ne használják, ügyeljenek a víz tisztaságára.
  6. A nyaralóingatlan területén kültéri biztonsági kamerák működnek, a személyiségi jogok törvényszerű tiszteletben tartásával.

Köszönjük a megértést és kellemes pihenést kívánunk!